Solcellsinstallation Helsingborg

M & R ELEKTRIK AB – solcellsinstallation Helsingborg

Bli en del av den 
gröna omställningen

Varmt välkommen till M & R Elektrik AB! Av oss kan du få hjälp med solcellsinstallation i Helsingborg men även mycket annat. Vi arbetar med solceller, laddboxar och elinstallationer. Med vår hjälp kan du bli en del av den gröna omställningen. Hos oss kan du vara trygg från projektets början till dess avslutning, vi finns med dig under hela processen. Vi strävar efter att hitta den optimala lösningen för dina behov och säkerställer en framgångsrik genomförande. Efter avslutat projekt står vi alltid till ditt förfogande för eventuell support och hjälp.

Kontakta oss för en kostnadsfri offert eller klicka här för att få veta mer!

Solcellsinstallation Helsingborg

Vilka vi är

M & R Elektrik AB är ett företag med huvudsakligt fokus på grön teknik. Vi vill hjälpa våra kunder att producera egen grön el. Våra egna montörer, certifierade enligt svenska elstandarder, garanterar professionellt och pålitligt arbete.

Solcellsinstallation Helsingborg

Vad vi gör

Vårt huvudsakliga fokus ligger på solceller, både installation och underhåll. Utöver det arbetar vi med laddboxar samt övriga elinstallationer i hemmet. Vår ambition är att leverera hållbara och kvalitativa lösningar till samtliga kunder.

Solcellsinstallation Helsingborg

VÅRA TJÄNSTER

Solcellsinstallation Helsingborg

På M & R Elektrik AB är vi experter på solcellsteknik och solcellsinstallationer. Vi hjälper dig att dra nytta av solenergi genom att erbjuda skräddarsydda lösningar för att minska din energiförbrukning och spara på lång sikt. Vårt dedikerade team säkerställer högkvalitativ och effektiv installation för att maximera dina solceller.

Laddboxar

Det kan vara en utmaning att navigera bland olika laddboxar, därför är det klokt att söka råd från någon kunnig. Med vår omfattande erfarenhet inom el och laddboxar med tillbehör, är vi redo att hjälpa dig – oavsett om du väljer att göra ett köp hos oss eller inte.

Elinstallation

Vårt expertteam tar hand om allt från grundläggande till avancerade elektriska installationer, med fokus på kvalitet och säkerhet. Oavsett om det gäller nyinstallationer, underhåll eller uppgraderingar, kan du lita på vår erfarenhet och professionalism för att skapa pålitliga och effektiva ellösningar.

M & R Elektrik AB

PARALLELLVÄGEN 5, 263 94 Mjöhult

För elinstallationer

072-259 61 39

info@mrelektrik.se

Solcellsinstallation Helsingborg